Richard Linklater

Režijní filmografie:

Před soumrakem   (2004) 

Sním či bdím?   (2001) 

Temný obraz   (2006) 

Před půlnocí   (2013) 

Bernie   (2011) 

Chlapectví   (2014) 

Já a Orson Welles   (2009) 

Poslední mise   (2017) 

Omámení a zmatení   (1993) 

Flákač   (1991) 

Herecká filmografie:

Dvouhra: James Benning a Richard Linklater   (2014) 

Flákač   (1991) 

Scénarista:

Před půlnocí   (2013) 

Bernie   (2011) 

Chlapectví   (2014) 

Poslední mise   (2017) 

Omámení a zmatení   (1993) 

Flákač   (1991)