Natalie Portman

Režijní filmografie:

Příběh lásky a temnoty   (2015) 

Herecká filmografie:

Paříži, miluji tě   (2006) 

Říše hraček   (2007) 

Černá labuť   (2010) 

Goyovy přízraky   (2006) 

Princ a pruďas   (2011) 

Králova přízeň   (2008) 

Bratři   (2009)  100%

Thor: Temný svět   (2013) 

Thor   (2011) 

Hlavně nezávazně   (2011) 

New Yorku, miluji Tě  

Příběh lásky a temnoty   (2015) 

Planetarium  

Song to Song   (2017) 

Miloš Forman: Co tě nezabije...   (2009) 

Moje borůvkové noci   (2007) 

Vox Lux   (2018) 

Scénarista:

Příběh lásky a temnoty   (2015)