Chris Marker

Režijní filmografie:

Vzduch je cítit rudě   (1977) 

Rampa   (1962) 

Řeč je o Praze: Druhý proces s Arturem Londonem   (1971) 

Sochy také umírají   (1953) 

Jeden den Andreje Arseneviče   (2000) 

Bez slunce   (1983) 

Budeme vám vyprávět o Brazílii: Carlos Marighella   (1970) 

Level five   (1997) 

Herecká filmografie:

Jeden den Andreje Arseneviče   (2000) 

Tokyo-Ga   (1983) 

Scénarista:

Rampa   (1962) 

Sochy také umírají   (1953) 

Jeden den Andreje Arseneviče   (2000) 

Bez slunce   (1983)