Elizabeth Banks

Režijní filmografie:

Mládeži nepřístupno   (2012) 

Ladíme 2   (2015) 

Herecká filmografie:

Ladíme!   (2012) 

Hunger Games: Aréna smrti   (2012)  100%

Jak porodit a nezbláznit se   (2012) 

Muž na hraně   (2012) 

Tři dny ke svobodě   (2010) 

Hunger Games: Vražedná pomsta   (2013)  100%

LEGO® příběh   (2014)  100%

Malé nehody   (2014) 

Ladíme 2   (2015) 

Love & Mercy   (2014) 

Zack a Miri točí porno   (2008) 

Power Rangers: Strážci vesmíru   (2017) 

Ladíme 3   (2017) 

Hanebný plyšáci   (2018) 

Syn temnoty   (2019)