Juliette Binoche

Herecká filmografie:

Milenci z Pont-Neuf   (1991) 

Paříž   (2008) 

Paříži, miluji tě   (2006) 

Cosmopolis   (2012) 

Život té druhé   (2012) 

Věrná kopie   (2009) 

Camille Claudel 1915   (2013) 

Michael Haneke – Profese: režisér   (2013) 

Godzilla   (2014) 

Sils Maria   (2014) 

Juliette Binoche očima své sestry   (2009) 

Posedlost   (1992) 

Tisíckrát dobrou noc   (2013) 

Čekání   (2015) 

Líná zátoka   (2016) 

Polina   (2016) 

Ghost in the Shell   (2017) 

Vnitřní slunce   (2017) 

33 životů   (2015) 

Gauč v New Yorku   (1996) 

Mr. X   (2014) 

Nesnesitelná lehkost bytí   (1988)