Ewan McGregor

Režijní filmografie:

Americká idyla   (2016) 

Herecká filmografie:

Roboti   (2005) 

Andělé a démoni   (2008) 

Muži, co zírají na kozy   (2009) 

Muž ve stínu   (2010) 

Perfect Sense   (2011) 

Nic nás nerozdělí   (2012)  80%

I love you Phillip Morris   (2009) 

Trainspotting   (1996) 

Lov lososů v Jemenu   (2012) 

Blízko od sebe   (2013) 

Mortdecai: Grandiózní případ   (2015) 

Zkrat   (2011) 

Polibek hada   (1997) 

Americká idyla   (2016) 

T2 Trainspotting   (2017) 

Miles Ahead   (2015) 

Kryštůfek Robin   (2018) 

Doktor Spánek od Stephena Kinga   (2019)