Jiří Mádl

Režijní filmografie:

Pojedeme k moři   (2014) 

Na střeše   (2019) 

Herecká filmografie:

Děti noci   (2008) 

Probudím se včera   (2011)  80%

Peklo s princeznou   (2008) 

Čtyři slunce   (2012) 

Poslední plavky   (2007) 

Taková normální rodinka   (2008) 

Konfident   (2012) 

Colette   (2013) 

Všiváci   (2013) 

Po hlavě do prdele   (2006) 

Vejška   (2014)  90%

Gympl   (2007) 

Bathory   (2007) 

Rafťáci   (2006) 

Ulovit miliardáře   (2009) 

Škola ve mlejně   (2007) 

Celebrity s.r.o.   (2015) 

Padesátka   (2015) 

Lída Baarová   (2016) 

Snowboarďáci   (2004) 

Svatojánský věneček   (2015) 

Správnej dres   (2015) 

Vlk z Královských Vinohrad   (2016) 

Vodník   (2019) 

První akční hrdina   (2019) 

Scénarista:

Pojedeme k moři   (2014) 

Celebrity s.r.o.   (2015) 

Muzikál aneb Cesty ke štěstí   (2016) 

Na střeše   (2019)