Hugh Jackman

Herecká filmografie:

X-Men Origins: Wolverine   (2009)  70%

X-men: poslední vzdor   (2006) 

Fontána   (2006) 

Kate a Leopold   (2001) 

Bídníci   (2012) 

Mládeži nepřístupno   (2012) 

Legendární parta   (2012) 

Spláchnutej   (2006) 

Dokonalý trik   (2006) 

Wolverine   (2013)  100%

Ocelová pěst   (2011)  20%

X-Men: Budoucí minulost   (2014) 

Chappie   (2015) 

Pan   (2015) 

Happy Feet   (2006) 

Orel Eddie   (2016) 

Logan   (2017) 

Největší showman   (2017) 

That Sugar Film   (2014)