Amanda Seyfried

Herecká filmografie:

Dopisy pro Julii   (2010) 

Milý Johne   (2010) 

Bídníci   (2012) 

Velká svatba   (2013) 

Království lesních strážců   (2013)  100%

Mamma Mia!   (2008) 

Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna   (2013) 

Vyměřený čas   (2011) 

Všechny cesty vedou do hrobu   (2014) 

Méďa 2   (2015) 

Pan   (2015) 

Otcové a dcery   (2015) 

Trable o Vánocích   (2015) 

Červená Karkulka   (2011)  0%

Gringo: Zelená pilule   (2018) 

Mamma Mia! Here We Go Again   (2018) 

Zoufalství a naděje   (2017)