Gary Oldman

Režijní filmografie:

Pouze vnitrožilně   (1997) 

Herecká filmografie:

Nenarození   (2009) 

Kniha přežití   (2010) 

Vánoční koleda   (2009) 

Země bez zákona   (2012) 

Temný rytíř povstal   (2012) 

Kung Fu Panda 2   (2011) 

Planeta 51   (2009) 

Batman začíná   (2005) 

Temný rytíř   (2008) 

Harry Potter a vězeň z Azkabanu   (2004) 

Alan Clarke: Svým pánem   (2000) 

Firma   (1989) 

RoboCop   (2014) 

Jeden musí z kola ven   (2011) 

Úsvit planety opic   (2014) 

Harry Potter a Fénixův řád   (2007)  100%

Dítě číslo 44   (2015) 

Drákula   (1992) 

Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi   (1990) 

Červená Karkulka   (2011) 

Vesmír mezi námi   (2017) 

Zabiják & bodyguard   (2017) 

Nejtemnější hodina   (2017) 

Útok z hlubin   (2018)