Samuel L. Jackson

Herecká filmografie:

Benga v záloze   (2010) 

Jackie Brown   (1997) 

Iron Man   (2008)  100%

Nespoutaný Django   (2012) 

Zambezia   (2012) 

Iron Man 2   (2010) 

Avengers   (2012) 

Captain America: První Avenger   (2011) 

Pulp Fiction: Historky z podsvětí   (1994) 

Turbo   (2013)  100%

Thor   (2011) 

RoboCop   (2014) 

Captain America: Návrat prvního Avengera   (2014) 

Spirit   (2008) 

Kingsman: Tajná služba   (2014) 

Avengers: Age of Ultron   (2015) 

Sejmi prezidenta   (2014) 

Pokoj 1408   (2007) 

Osm hrozných   (2015) 

Reportér v ringu   (2007) 

Legenda o Tarzanovi   (2016) 

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti   (2016) 

xXx: Návrat Xandera Cage   (2017) 

Kong: Ostrov lebek   (2017) 

Zabiják & bodyguard   (2017) 

Skleněný   (2019) 

Vyvolený   (2000) 

Captain Marvel   (2019)