Bolek Polívka

Herecká filmografie:

Pupendo   (2003) 

Kovář z Podlesí   (2013) 

Operace Dunaj   (2009) 

Cesta do lesa   (2012) 

Pražákům, těm je hej!   (1990) 

Revival   (2013)  100%

...ani smrt nebere   (1995) 

Dědictví aneb Kurva se neříká   (2014) 

Tři bratři   (2014)  100%

Andělé všedního dne   (2014) 

Domácí péče   (2015) 

Řachanda   (2016) 

Požírač medvědů   (1996) 

Děda   (2016) 

Nádherná léta na Provázku   (1998) 

Manžel na hodinu   (2016) 

Případy 1. oddělení   (2014) 

Suzanne   (1996) 

Morava 360   (2018) 

Alenka v zemi zázraků   (2018) 

Scénarista:

Dědictví aneb Kurva se neříká   (2014)