Ben Stiller

Režijní filmografie:

Tropická bouře   (2008) 

Walter Mitty a jeho tajný život   (2013) 

Zoolander No. 2   (2016) 

Herecká filmografie:

Noc v muzeu 2   (2009) 

Noc v muzeu   (2006) 

Tropická bouře   (2008) 

Madagaskar 3   (2012) 

Megamysl   (2010) 

Mistrovský plán   (2011) 

Madagaskar   (2005) 

Fotři jsou lotři   (2010) 

Madagaskar 2: Útěk do Afriky   (2008) 

Walter Mitty a jeho tajný život   (2013) 

Tučňáci z Madagaskaru   (2014)  100%

Noc v muzeu: Tajemství hrobky   (2014) 

Králové ro(c)ku   (2006) 

Zoolander No. 2   (2016) 

Taková zvláštní rodinka   (2001) 

Scénarista:

Tropická bouře   (2008) 

Zoolander No. 2   (2016)